Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید جلالی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شهرکرد، با بیان اینکه شهرستان شهرکرد حدود ۳۳۰ هکتار فضای سبز دارد، گفت: بالغ بر ۶۰۰ هکتار از اراضی شهرستان قابلیت درختکاری دارند اما به دلیل عدم تخصیص اعتبارات و همچنین نبود آب کافی جهت کاشت درختان تا کنون نشده از این اراضی در راستای گسترش فضای سبز استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون نگهداری و توسعه فضای سبز سازمان سیما، منظر شهری شهرداری شهرکرد افزود: در این فضاها معمولاً درختانی مانند توت برگی، افرا، زبان گنجشک، نارون، اقاقیا و سوزنی برگان شامل کاج و سرو و .. همچنین درختچه‌هایی شامل انواع یاس، انواع رز، برگ نو، شمشاد، مروارید و ... کاشت می‌شود که معمولاً نهال‌ها هفته‌ای یک بار و درختان ماهی دو مرتبه آب‌یاری می‌شود.

جلالی با بیان اینکه عمدتا بالغ بر ۷۰ درصد آبیاری این درختان به روش آبیاری تحت فشار (قطره‌ای، بارانی و مه پاش و ...) انجام می‌شود، اظهار کرد: انتخاب درختان با توجه به استقرار درختان در منطقه و موطن درختان انجام و همچنین از همفکری و تجربیات کلان شهرهایی که آب و هوای مشابه شهر ما دارند استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: از آنجایی که درختان مثمر و میوه به دلیل شرایط فیزیولوژی گیاهی با آفات زیادی در دوران رشد و میوه‌دهی مواجه می‌شوند و زیبایی کمتری برای فضای سبز دارند، همچنین باعث احتمال آسیب به کودکان حین بالا رفتن درختان و چیدن میوه‌ها نیز می‌شود، لذا طبق بررسی‌ها و کارشناسی‌های انجام شده از کاشت این نوع درختان در فضاهای عمومی خودداری نموده و از این درختان تنها به صورت تکی در مراکز عمومی نظیر درخت بادام در آب‌نمای پارک تهلیجان و سیب و زردآلو در پارک ملت استفاده شده است.

معاون نگهداری و توسعه فضای سبز شهرداری شهرکرد در پایان گفت: با بررسی وضعیت فضای سبز شهرستان‌های بزرگ مانند کرج، اردبیل و تبریز که آب و هوای مشابه آب و هوای استان ما و از نظر کاری تجربه و سابقه بیشتری نسبت به ما دارند در می‌یابیم که در این شهرستان‌ها نیز از درخت مثمر استفاده نشده و معمولاً در فضاهای سبز عمومی از درختان غیر مثمر استفاده کردند و تنها در شهرهای شمالی که مرکبات به عنوان میوه بومی می‌باشد در برخی از پارک‌ها کشت شده است.

انتهای پیام/68036

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرداری شهرکرد مجید جلالی فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۲۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی درختان خطر آفرین در اصفهان

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان گفت: در پی سقوط درختان خطرآفرین در فروردین و اردیبهشت سال جاری، این سازمان نسبت به رفع مشکل درختان خطر آفرین اقدام کرده است.

مجتبی حق‌شناس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به افزایش میزان سقوط درختان خشک در شهر اصفهان اظهار کرد: سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری این کلان‌شهر برای پیشگیری از هرگونه حادثه جانی و مالی در روزهای تعطیل اقدام به ایمن‌سازی خیابان‌ها، حذف و اصلاح درختان خطرآفرین کرده است.

وی افزود: در پی سقوط درختان خطرآفرین در فروردین و اردیبهشت سال جاری، سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان نسبت به رفع مشکل درختان خطر آفرین اقدام کرده است.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان تصریح کرد: رسالت سازمان پارک‌ها نگهداری از میراث چندین ساله اصفهان است.

حق‌شناس با اشاره به درختان با تاج سنگین بیان کرد: مسئولان تلاش کردند در صورت سلامت درخت برای حفظ آن، تنها شاخه یا دستک‌های خطر آفرین و مزاحم را حذف کنند.

وی خاطرنشان کرد: درختان خشک با سقوط احتمالی روبه‌رو هستند و باید قبل از هرگونه حادثه جانی و سقوط بر خودرو نسبت به رفع خطر آن‌ها اقدام شود؛ درختان مسن نیز که به سن بهره‌برداری رسیده‌اند، در سطح شهر شناسایی شده‌اند و با تأیید کمیسیون حفظ و گسترش، در حال ایمن‌سازی هستند.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان ادامه داد: ایمن‌سازی درختان به دلیل خلوت بودن شهر در روزهای تعطیل انجام شده‌است تا به آسانی از هرگونه حادثه جانی و سقوط بر خودرو جلوگیری شود.

کد خبر 750971

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات سم‌پاشی شبانه درختان منطقه ۱۲ اصفهان
  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است
  • نقدی بر حصار کشی و اسباب‌کشی درختان از پارک‌ها
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • ایمن‌سازی درختان خطرآفرین در اصفهان
  • ایمن‌سازی درختان خطر آفرین در اصفهان
  • جهاد کشاورزی یزد درباره تنش گرمایی درختان پسته هشدار داد
  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است